„Zaměstnance si musíte hýčkat“, říká hoteliér Karel Doubek
Publikováno:
Hostem dalšího podcastu Realitního mixéru byl hoteliér Karel Doubek, spolumajitel a ředitel hotelu Adria, restaurace U Pinkasů a hotelu Zlatá hvězda Třeboň. Na čem stojí úspěch této obchodní skupiny a díky čemu se jí daří zvládat koronavirovou dobu?
Proč je dobré investovat do hotelu a o co dalšího vás tato investice obohatí? Odpovědi nejen na tyto otázky si poslechněte v nové epizodě našeho podcastu Realitní mixér.
Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pokud s tím souhlasíte, klikněte na "Povolit vše". Pro podrobnější nastavení cookies klikněte na tlačítko "Nastavení".
Zjistit více o tom, jak používáme cookies.
Cookie soubory, které jsou použité na těchto stránkách jsou rozděleny do kategorií a níže si můžete zjistit více o každé kategorii a povolit nebo zamítnout některé nebo všechny z nich. Jakmile zakážete kategorie, které byly předtím povoleny, budou zakázány všechny služby, které používají cookies přiřazené do této kategorie.
Zjistit více o tom, jak používáme cookies.
Nutné soubory cookie Některé soubory cookie jsou vyžadovány, aby byla zajištěna základní funkčnost. Bez těchto cookies nebude web fungovat správně. Ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat.