BLOG

VSTUPTE DO SVĚTA INVESTIC DO HOTELU

Ivo Konečný
Podcast

Stojí za vzkříšením jabloneckého Petřína. Rozhovor s restauratérem a hoteliérem Ivem Konečným

Nová epizoda podcastu Realitní mixér je v éteru! Tentokrát si poslechněte rozhovor s restauratérem a hoteliérem Ivem Konečným, který stojí za znovuzrozením jabloneckého Petřína. Proč se ujal 10 let uzavřeného, zdevastovaného provozu? Co se mu povedlo z něj udělat a co všechno ho na cestě ke znovuzrození tohoto prostoru provázelo? A co mu pomohlo a co by udělal dnes jinak?
Podcast

Rozhovor s hoteliérem Nah-Djou Tienem, který byl u otevření Disney Hotel Cheyenne v Paříži.

„Micky Mouse byl mým prvním šéfem“, říká s důvtipem Nah-Dja Tien, Holanďan s čínskými kořeny, který již více jak 20 let působí na české hotelové scéně, a který byl hostem Jana Adámka v podcastu Realitní mixér.
Podcast

Jan Adámek hostem v podcastu Zážeh Martina Hurycha

Jan Adámek, majitel JAN Reality a JAN Hospitality byl hostem v podcastu Zážeh. Co s Martinem Hurychem rozebírali? Například na co si dávat pozor při nákupu komerčních nemovitostí a jak nám umělá inteligence může ušetřit spoustu času. Poslechněte si zajímavý rozhovor v podcastu Zážeh Martina Hurycha.
Podcast

Proč investovat do hotelu?

Proč investovat do hotelu? Jaké to má výhody a jak je to s bezpečností vaší investice? Chci investovat do hotelu ve svém rodném kraji, ale nerozumím hotelovému byznysu. Je to i tak možné? Václav Hříbal a Jan Adámek z JAN Hospitality odpoví na tyto zásadní otázky když se rozhodujete, kam investovat své finance
Podcast

Cestovní ruch 2022

Jan Adámek a Václav Hříbal probrali statistiky vývoje cestovního ruchu za rok 2022. Kolik přijelo do České republiky zahraničních turistů a odkud?
Článek

Hotelům se daří

Hotelům se daří. Podzim je úrodný a hoteliéři při dobré obsazenosti zvyšují průměrnou cenu za pokoj a noc. Na horách sněží, snad to pro hosty vypadá na dobré zimní podmínky. Řada hotelů je na Silvestra vyprodána.
Podcast

Jan Adámek pro podcast Slovo má…

V realitách se v současné době točí strašně moc peněz. Jak vyspělý je dle něj realitní trh? A jak vnímá předělávání hotelů na byty?
Článek

Generační výměna – hlavní důvod prodeje hotelů

V poslední době je na trhu nebývalé množství hotelů na prodej. Člověk by si mohl myslet, že důsledkem kovidu. Není tomu tak. Hlavním důvodem je generační výměna.
Video

Náš pohled na investice do hotelů a cestovního ruchu v roce 2022

Zajímají Vás témata jako: „Jaké jsou investice do hotelů u nás vs. v zahraničí? Jak se celkově vyvíjí investice právě do tohoto segmentu?“