PŘÍPADOVÁ STUDIE

HOTEL OMEGA
prodej hotelu

Ve dvou se to lépe táhne a ve čtyřech je to ještě lepší. Tohle moudro na vlastní kůži poznal jeden z našich klientů, kterému se naskytla skvělá příležitost koupit hotel v Krkonoších. Na koupi hotelu však sám neměl dostatek prostředků a dle jeho slov ani úplně chuť. 

Nakonec se domluvil s partou tří dalších kamarádů, že hotel koupí společně. Jednoho z nich určili hlavním investorem a vyjednavačem, ačkoliv každý z nich vlastnil přesně čtvrtinu.

Zároveň všichni čtyři spoluvlastníci měli svoji vlastní práci, svoje podnikání, svůj program. Hotel pro ně posloužil jako dobrá investice a zhodnocení finančních prostředků.

Po dvaceti letech se ukázalo, že by bylo vhodné hotel prodat. Našli jsme kupce – podnikatelku, která se rozhodla pro byznys model s apartmány. Hotel koupila a teď jej bude přestavovat na jiný typ ubytování. Svou novou nemovitost chce zároveň doplnit o další wellness, úschovnu kol a další služby, aby měli budoucí vlastníci apartmánů dokonalý komfort. 

Jednotlivé apartmány plánuje majitelka postupně prodat. V přízemí se už teď pracuje na společenské komunitní místnosti, která bude novým vlastníkům apartmánů a jejich hostům sloužit pro různé akce a schůzky a ve které budou moci společně vytvářet vlastní komunitu.